Vakantie vieren bij deze camping?

Wil je er lekker tussenuit in eigen land? En houd je van kamperen? Wij bevelen je dan camping de Leistert aan. Dit is een 5 sterren camping en tevens is het uitgeroepen door de ANWB als topcamping. Kortom: als u hier heengaat dan weet je zeker dat u zich bevindt op een toplocatie in Limburg, want er valt hier genoeg te beleven. Maar ook als u lekker tot rust wilt komen dan bent je hier helemaal aan het juiste adres. We leggen je uit waarom!

Recreatiepark met diverse faciliteiten
Camping de Leistert is absoluut een familiecamping bij uitstek. Je kunt hier zoveel beleven dat je jezelf nooit hoeft te vervelen. Zo is er een bowlingbaan, voetbalveld, basketbalveld, golfbaan, subtropisch zwembad en visvijver. Daarnaast mogen de tafeltennistafels ook niet ontbreken, want wat is een camping nu zonder tafeltennistafel? Ook worden er wekelijks activiteiten georganiseerd door de het recreatieteam. Ideaal dus als je kinderen hebt.

Boeken bij deze camping
Wil je dus lekker kamperen in Limburg bij camping de Leistert? Wacht dan niet te lang met boeken, want hoe eerder je boekt, hoe mooiere plek je bemachtigd. Daarnaast zijn de plekken altijd erg gewild, dus het zou zonde zijn als je te laat bent met boeken bij deze camping in Limburg.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.