Veiligheid op grote hoogte

Wanneer u en/of uw werknemers soms op hoogte moet werken, is het verstandig hier veiligheidsmaatregelen voor te treffen. Ook al is er geen sprake van onveilig werk, het feit dat u zich op hoogte bevindt moet genoeg reden zijn om maatregelen te treffen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en dit moet u omwille van uw bedrijf en uw mensen willen voorkomen. Een valbeveiliger van Protect PBM komt hierbij goed van pas. Lees gauw verder voor meer informatie

Protect PBM

Protect PBM is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vele veiligheidssystemen waaronder valbeveiligers. Een valbeveiliger zorgt ervoor dat u door middel van een harnas bent bevestigt aan een ankerpunt of permanent lijnsysteem. Het is een investering die u eenmalig doet en waar u nooit spijt van zult krijgen. Het is een stukje veiligheid die u verplicht bent aan uzelf, maar ook aan uw werknemers. Ongelukken moet zoveel mogelijk voorkomen worden. Geld mag hierin eigenlijk geen rol spelen.

Meer informatie

Voor meer informatie over de verschillende veiligheidssystemen van Protect PBM of de valbeveiligers specifiek, wordt u doorverwezen naar de website. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via het volgende telefoonnummer: 0575 563338.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.