Verminder uw nicotinegehalte met de Elektronische sigaret

U heeft zich op 1 januari eigenlijk voorgenomen op cold turkey te stoppen met roken. Maar helaas kon u dit nog geen paar dagen uithouden en rookt u weer net zoveel als voorheen. Dit heeft tot grote teleurstelling geleid bij uw kinderen en partner. Ze snappen niet dat u de wilskracht niet hebt om die sigaret gewoon voor eens en voor altijd weg te doen. U kunt nog zo graag willen stoppen met roken, maar als uw lichaam tegenstribbelt, dan kan het ontzettend lastig zijn om niet terug te vallen in uw oude gewoontes. Met de Elektronische sigaret kunt u ervoor kiezen om geleidelijk te stoppen met roken.

Hoe werkt het?

U zult zich vast afvragen waarom u met de elektronische sigaret wel zou kunnen stoppen met roken. Het antwoord is eigenlijk heel logisch. U kunt bij de elektronische sigaret (ook wel E sigaret genoemd) een nicotinegehalte kiezen. U kunt dan beginnen met een hoog nicotinegehalte en steeds een beetje minderen. Het idee is eigenlijk hetzelfde als met nicotinepleisters, alleen hoeft u nu de fysieke sigaret nog niet op te geven. Want dit is ook vaak een groot obstakel. In de pauze even een rondje maken en een sigaretje erbij pakken. Door deze momentjes geheel te verwijderen kan de drang naar een sigaret alleen maar groter worden. De E sigaret kan u dus helpen om geleidelijk aan te stoppen met roken.

Een E sigaret aanschaffen

Wilt u een E sigaret kopen? Ga dan eens naar de website van E-sigarets. Zij hebben een ontzettend uitgebreid assortiment en bieden daarnaast verschillende starter kits.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.