Voor het beheer van uw VvE’s gaat u naar VvE Commitment

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw VvE  beheer uit handen kan nemen? Dan bent u bij VvE Commitment aan het juiste adres! Zij zijn namelijk dé organisatie die deze klus van u over kan nemen.

Welke diensten worden er aangeboden?

U kunt bij VvE commitment terecht voor het beheer van kleine VvE’s, beheer van uw bedrijventerrein en gebouwen, beheer van mandeligheid en parkeerplaatsen, het laten opstellen van een meerjarenonderhoudsbegroting, beheeradvies aan VvE’s, projectontwikkelaars en corporaties en tot slot de activering van slapende VvE’s. Als u kiest voor de diensten van VvE Commitment dan bent u ervan verzekerd dat al deze punten optimaal beheerd worden. U heeft er dan zelf geen omkijken meer naar en kan zich volledig gaan richten op uw kerntaken.

Heeft u vragen over de diensten van VvE Commitment?

Wilt u meer informatie over VvE Commitment? Neem dan zeker eens een kijkje op de website. Hier vindt u informatie over de diensten en over de organisatie zelf. Als u vragen hebt kunt u uw gegevens op de website achterlaten. Een van de medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u meteen naar de website? Klik dan op de volgende link: VvE Beheer Nieuwegein.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.