Wat is Digital Signage en wat kan het voor u betekenen?

Misschien heeft u de term “Digital Signage” wel eens gehoord, maar wat is het nou eigenlijk? Het is het digitaal weergeven van informatie, die speciaal gericht is aan uw doelgroep op de juiste plek en het juiste tijdstip. Dit kan gedaan worden met behulp van signage software en digitale displays. U kunt er zelfs voor kiezen om deze interactief te maken of deze van een afstand te besturen. Zo weet u zeker dat iedereen op de hoogte is van de belangrijkste informatie.

Digital signage is een veelgebruikt middel

Misschien wist u het nog niet, maar digital signage wordt op dit moment al veelvuldig toegepast. Denk hierbij aan grote organisaties in de zorg, het onderwijs, sportscholen de kinderopvang of overheidsinstanties. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om roosters weer te geven, de meest actuele nieuwsupdates of belangrijke informatie voor uw gasten op een evenement.

Voor al uw IT solutions kunt u bij Centenna terecht

Als u graag gebruik wilt maken van Digital signage/ heinekingmedia, dan bent u bij Centenna aan het juiste adres. Zij hebben verschillende IT solutions, die uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Voor meer informatie over de IT oplossingen gaat u naar de website van Centenna.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Computers en Internet. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.