Wat kan E fulfillment voor u betekenen?

Als u als kleine onderneming een webshop bent gestart, kan dit een hoop rompslomp met zich meebrengen. Het is heel fijn dat de webshop zo goed loopt, maar hoe gaat u in hemelsnaam als die orders verwerken? Als u zich in deze positie bevindt, is het wellicht een goed idee om eens na te denken over de mogelijkheden van E fulfillment. Hierdoor kunt u zich weer bezighouden met de kerntaken van uw organisatie en ervoor zorgen dat uw bedrijf nog beter gaat lopen!

Wat valt er allemaal onder E fulfillment?

Misschien heeft u al eens eerder van de term E fulfillment gehoord. Het is in ieder geval een breed begrip waar verschillende taken onder vallen. Dit is verschillend per bedrijf. Packstore is een bedrijf dat al uw E fulfillment zaken van u uit handen kan nemen. Zij geven aan dat dit onder andere: uw goederen opslaan in een magazijn, een controle uitvoeren op aantallen en kwaliteit, het regelen van transport, het lossen van de goederen of het afhandelen van retouren kan zijn. Dit betekent dus dat u helemaal niets meer zelf hoeft te doen en zich volledig kan richten op de zaken waar u goed in bent!

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en het kostenplaatje dat hieraan verbonden zit? Vraag dan gratis een offerte aan op de website van Packstore.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.