Wijn bezorgen tegen een voordelige prijs?

Natuurlijk kun je naar de supermarkt of slijterij gaan om wijn te komen, maar wist je dat het bestellen ook gewoon kan vanuit je luie stoel? Ideaal als je dus wijn wilt laten bezorgen om iemand te verrassen? Benieuwd welke partij de juiste partij is om een groot aanbod wijn te bestellen? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij BoeketCadeau.nl.

Aanbod wijn laten bezorgen
Het assortiment van BoeketCadeau.nl bestaat uit diverse wijnen, zoals rode wijn, witte wijn en rosé. Naast dat je losse flessen wijn kunt bestellen, kun je hier ook de meest heerlijke wijnpakketten bestellen. Zo is het bijvoorbeeld een idee om de wijn te combineren met heerlijke noten of bijpassende chocolade. Kies het gewenste cadeau en laat je wijn bezorgen.

Snelle levertijd
Het grote voordeel van het bestellen bij BoeketCadeau.nl is dat ze hier een snelle levertijd hanteren. Wanneer je namelijk voor 12.00 een bestelling plaatst dan wordt de wijn dezelfde avond al bezorgd! Wordt de wijn na 12.00 uur besteld? Dan is deze de volgende dag in huis. Je kunt natuurlijk ook voor een ander bezorgmoment kiezen.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.