Zoekdierenarts.nl voor allergie bij katten

Een allergie is vaak genetisch bepaald en is er vaak al vanaf de geboorte. Dit geldt ook voor katten. Echter kan een allergie ook later in het leven van de kat ontstaan. Allergieën zijn nooit prettig en kunnen zelfs heel erg hinderlijk zijn. Uw kat kan bijvoorbeeld last krijgen van jeuk, braken en diarree. Of uw kat kan ineens heel erg veel niezen. Het is altijd verstandig uw kat te laten testen op diverse allergieën. Zo weet u welke maatregelen u kunt nemen en dit scheelt een hoop leed voor het arme beestje. Zoekdierenarts.nl vertelt u graag meer over allergie bij katten

Wat u zelf kunt doen

Zelf kunt u vaak een heleboel doen om de allergie een stuk dragelijker te maken voor uw kat. U kunt bijvoorbeeld middeltjes kopen en uw huis grondig schoonmaken wanneer uw kat bijvoorbeeld allergisch is voor vlooien. Is uw kat allergisch voor bepaald soort voer? Dan is het verstandig om hier rekening mee te houden wanneer u voer voor uw kat gaat kopen. Heeft u het vermoeden dat uw kat ergens allergisch voor is? Wacht dan niet af en handel direct!

Lees meer

Meer lezen over allergie bij katten? Ga naar de website van Zoekdierenarts.nl.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.