Advocaten in Arnhem

Heeft u onlangs een verkeersongeval gehad met vervelende gevolgen en bent u nu op zoek naar een advocaat? MHA Advocaten is gevestigd in zowel Arnhem als Ede. MHA Advocaten opent haar deuren voor mensen die met een serieus probleem op zoek zijn naar een serieuze advocaat die niet alleen belang hecht aan het aantal gemaakte uren, maar ook echt naar u luistert. Klik hier voor meer informatie. 

Ongeval

Heeft u een (ernstig) verkeersongeval gehad waardoor u nu in discussie bent met een andere bestuurder of heeft u zelf letsel opgelopen en problemen met de verzekering? Door de jarenlange werkervaring van de advocaten van MHA Advocatenkantoor staan zij nergens meer verbaasd van. Ze proberen u uit deze sleur te krijgen en mee te denken in oplossingen, niet in problemen. Heeft u problemen met de Nederlandse taal of bent u bang dat u niet in staat bent de kosten voor het huren van een advocaat te kunnen betalen? MHA Advocatenkantoor geeft aan dat een groot deel van haar klanten in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand.

Locaties

Naast dat MHA Advocatenkantoor in Arnhem is gevestigd, is er ook een advocatenkantoor in Ede. Vanaf dit kantoor kan dezelfde dienstverlening worden verleend. Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.