Kerstgedicht schrijven

Doe eens gek en wees niet bang om te schrijven. Laat de creatieve geest in jezelf los en geef jezelf de mogelijkheid om je te ontwikkelen. Niets is fout en alles mag. Het gaat puur om het uitdrukken van je creatieve geest in het schrijven van gedichten.

Inspiratie

Het bijzondere aan gedichten.net is dat er nergens anders online er zo’n grote verzameling aan gedichten te vinden is. Je kunt volop inspiratie opdoen, zelf gedichten schrijven en plaatsen en deze delen met andere schrijvers. Naast het inspiratie opdoen, zelf schrijven en plaatsen, kun je ook reageren en je mening geven over andere gedichten. Een hele interactieve website die is bedoeld om schrijvers een plek te geven om hun schrijfkunsten te delen met de wereld.

 

Kerstmis

Kerstmis komt er weer aan dus gun jezelf de mogelijkheid een moment van rust te pakken en je gedicht te schrijven in het thema van kerst. Pak een warm dekentje erbij, een kop warme chocolademelk en je laptop, want inderdaad: schrijven doen we niet meer toch? Hoe dan ook, hoe je jouw persoonlijke kerstgedicht ook schrijft. Gebruik je creativiteit en vergeet vooral niet je gedicht naderhand te uploaden op de website.

Dit bericht is geplaatst in Lezen en Boeken, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.