behandelde en onbehandelde wijnrekken

Een makkelijke en intelligente manier om bijvoorbeeld uw kamer of kelder meer sfeer te geven is door het aanschaffen van een wijnrek van Domus Naturalis. Hier kunt u uw eigen wijnrek samenstellen zoals u het wilt! U heeft een diverse mogelijkheden voor uw wijnrek. Zo kunt u er zelfs voor kiezen om in plaats van alleen flessen een  ruimte te maken voor glazen en accessoires in uw wijnrek. Behandeld of onbehandeld? Dat maakt niet uit! Bij ons heeft u keuze uit beide. De verschillende wijnrekken die Domus Naturalis biedt zijn Muscat wijnrekken, Pinot wijnrekken, Merlot wijnrekken en Kabinett wijnrekken.

Een eigen wijnrek samenstellen

Natuurlijk kunt u er voor kiezen om een van de standaard wijnrekken van Domus Naturalis aan te schaffen. Maar, u kunt ook uw eigen wijnrek samenstellen! Hier voor hoeft u niet eens naar de Domus Naturalis vestiging te gaan. Dit kan gemakkelijk vanuit uw luie stoel achter uw computer. Op de site heeft u de optie uw eigen gemaakte wijnrek te maken en bestellen. Daarnaast heeft u ook de keuze of u dit graag gemonteerd zo willen hebben. U ziet meteen de prijs en wanneer u uw wijnrek besteld heeft u hem binnen een korte periode in huis.

Geïnteresseerd in de wijnrekken van Domus Naturalis? Neem dan een kijkje op de website. Bespreek alle mogelijkheden via de telefoon of kom langs bij de vestiging.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.