Traprenovatie door Up2go

Ook uw trap heeft af en toe een onderhoudsbeurt nodig. Een nieuwe trap plaatsen lijkt een grote klus maar als u kiest voor een professioneel bedrijf dan kan deze klus in slechts één dag worden geklaard. Een mooie trap kan een hoop betekenen voor uw interieur. Een bedrijf wat hier verstand van heeft is  Up2go montage

Wat doet Up2go Montage?

U maakt een afspraak met Up2go en zij komen langs. De huidige trap en de mogelijkheden worden bekeken. U kiest aan de hand van uw persoonlijke smaak en natuurlijk uw budget een mooie nieuwe trap. Deze trap zal dit bedrijf in slechts één dag plaatsen. Dat scheelt een hoop gedoe want zo kunt u de bovenverdieping blijven gebruiken en ervaart u weinig overlast.

Een betrouwbare trapzetter

Klantreacties zijn uitsluitend positief. Up2go is een betrouwbaar bedrijf dat een eerlijke garantie geeft. Er is geen sprake van kleine lettertjes en u heeft minimaal 10 jaar garantie. Ideaal dus! Klanten geven aan dat het prettig is dat er zo snel en duidelijk wordt gewerkt. Ze weten waar ze aan toe zijn. Ook renoveren ze bestaande trappen  van bijvoorbeeld hout of beton. Dus misschien is een renovatie van uw huidige trap al voldoende! Meer weten over traprenovatie? Bezoek de website.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.