Beheer uw salarisadministratie online

Veel ondernemers vinden de salarisadministratie een tijdrovende klus. En dat kan het ook zijn, als u nog steeds met verouderde systemen werkt of het allemaal met de hand doet. Online salarisadministratie kan een hoop tijd (en dus kosten) schelen voor uw organisatie. Maar hoe stapt u over? Administratiekantoor van der Bruggen kan u hierbij helpen.

Een win win situatie

U bent niet de enige die gebaat is bij een snelle en nauwkeurige salarisadministratie. Zo houdt u namelijk ook uw medewerkers en de fiscus tevreden. Het online salaris systeem bij van der Bruggen  is altijd up-to-date en enorm gebruikersvriendelijk. Wilt u uw salarisadministratie helemaal zelf beheren? Dat kan, u bent namelijk degene die bepaalt wat er door wie wordt gedaan. U kunt er ook voor kiezen om alles uit handen te geven zodat u genoeg tijd overhebt voor de kerntaken van uw onderneming. Alles is bespreekbaar bij Van der Bruggen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Van der Bruggen kan onder andere uw salarisstroken en jaaropgaven opmaken, het aanmaken van een betaallijst voor het personeel of het vervaardigen van de aangiftes loonbelasting en premie. U heeft de touwtjes in handen en bepaalt wat u aan Van der Bruggen wilt overlaten. Wilt u graag een overzicht van alle mogelijkheden bekijken? Ga dan naar de website van Administratiekantoor Van der Bruggen.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.