Een wellness center dichtbij huis

Vindt u het heerlijk om naar een wellness center te gaan, maar zitten de meeste centra op ruim een uur afstand? Wellnesscenter de Bronsbergen ligt in Zutphen en is goed bereikbaar indien u in het oosten van het land woont. Kijkt u er nu al naar uit om vaker naar dit wellness center te gaan? Neem dan een 12 badenkaart en profiteer van een fikse korting. U kunt namelijk 12 keer naar de sauna voor slechts €175,- per persoon. U kunt zich daarna altijd nog trakteren op een behandeling zoals een heerlijke hotstone massage.

Faciliteiten van de Bronsbergen

De Bronsbergen heeft een ontzettend uitgebreid assortiment als het aankomt op sauna’s, baden en relaxruimtes. Zo zijn er bijvoorbeeld 7 soorten sauna’s zoals de infraroodsauna, bio sauna, zoutsteen sauna of een heuse belevingssauna. U kunt zich dus rustig een hele dag vermaken zonder dat u zich verveelt. U stapt gewoon in de sauna en het relaxen kan beginnen.

Andere acties

Wilt u graag een keer met zijn tweeën naar de sauna, dan profiteert u tot en met 30 april van de actie “ tweede persoon gratis voor een dag-entree”. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere voordeelacties. Kijk op de website voor de voorwaarden. Hier kunt u ook informatie vinden over de mogelijkheden voor een massage. Direct naar de website? Klik hier: massage Zutphen.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.