Bent u op de hoogte van de risico’s binnen uw bedrijf?

Heeft u een eigen onderneming en is er laatst een klein bedrijfsongelukje gebeurd waardoor een van de medewerkers naar de huisartsenpost moest? Als het maar een klein incident was heeft u geluk gehad, maar wellicht is het wel een goed idee om hier in de toekomst meer aandacht aan te besteden. Bent u bijvoorbeeld wel op de hoogte van de risico’s binnen uw bedrijf? Veel ondernemers denken niet aan de veiligheid van hun medewerkers tot het een keer te laat is. Als u ook benieuwd bent wat de risico’s bij u op de werkvloer zijn, kunt u dit laten analyseren door middel van een risico inventarisatie en evaluatie bij HMPA.

Wat kunt u verwachten bij een risico inventarisatie en evaluatie?

Het belangrijkste van een risico inventarisatie en evaluatie is het aantonen van de mogelijke risico’s binnen het bedrijf. Hierbij wordt meteen duidelijk wat de risico’s voor uw medewerkers zijn en worden uw beveiligingsmaatregelen naast de algemene beveiligingsmaatregelen gelegd. Zo weet u wat u kunt doen om uw regels aan te scherpen.

Contact opnemen?

Bent u ook benieuwd wat HMPA voor u kan betekenen? Neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder met het beantwoorden van uw vragen.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.