Fulfilment van uw webshop uitbesteden aan Packstore

Als u een eigen onderneming heeft weet u waarschijnlijk wel hoeveel werk het is om alles zelf te doen. Naast de kerntaken van uw organisatie komen er ook veel andere werkzaamheden bij kijken, zoals de administratie of de fulfilment van uw webshop. Merkt u dat u de laatste tijd weinig tijd meer over heeft voor de kerntaken van uw organisatie? Laat staan uw privé leven? Dan wordt het hoog tijd om een aantal zaken uit te besteden voordat het uit de hand loopt. Packstore is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende werkzaamheden om uw bestellingen in te pakken of af te handelen.

Een kans voor iedereen

Omdat Packstore haar prijzen laag houdt, bieden ze u een kans als startende ondernemer. Maar ook mensen die zich weer opnieuw willen ontwikkelen op de arbeidsmarkt krijgen een kans. Ze werken namelijk samen met uitkeringsinstanties.

Profiteer van de vele voordelen van Packstore

Wilt u ook profiteren van een flexibele dienstverlening, scherpe tarieven en vriendelijke en servicegerichte medewerkers? Ga dan naar de website van Packstore en bekijk wat er allemaal mogelijk is. U kunt uiteraard ook bellen met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Sociale werkplaats Eindhoven.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.