Breed netwerk van freelance vertalers bij Tongo vertaalbureau

Zoekt u een vertaalbureau in de buurt van Utrecht? Dan moet u bij vertaalbureau Tongo zijn. Dit bedrijf kan onder andere belangrijke documenten, zoals een contract of huwelijksakte, of de algemene voorwaarden voor u vertalen. Dit kan in veel verschillende talen. Denk niet alleen aan Frans en Duits, maar ook aan Chinees, Arabisch en Russisch. Dit bureau heeft heel veel freelance vertalers onder haar hoede zodat er voor elke combinatie van talen een gediplomeerde vertaler te vinden is. Zo kunt u voor elke vertaling aankloppen bij Tongo.

Tongo

Naast dat Tongo ontzettend veel vertalers heeft, zijn er meer redenen om te kiezen voor dit vertaalbureau in Utrecht. Bijvoorbeeld dat Tongo de snelste service biedt. U geeft een datum en zij zullen ervoor zorgen dat het op tijd af is. Zo is een vertaling ook mogelijk als u haast heeft. U zult altijd een vertaling terug krijgen die volgens alle grammaticale- en spellingsregels klopt. Dit voor een helder tarief. U zult altijd weten hoeveel u zult betalen. Het tarief start al vanaf 11 cent per woord. De communicatie zal direct met de vertaler zijn en op een persoonlijke en informele manier verlopen.

Interesse?

Wilt u een vertaling laten schrijven door dit vertaalbureau in Utrecht? Ga dan naar de website voor alle informatie en natuurlijk om contact op te nemen over de vertaling. Als u vragen heeft kunt u deze achterlaten op het contactformulier.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.