Ontvang geld voor uw goud

Inmiddels zal heel Nederland wel hebben gemerkt dat het crisis is. Iedereen probeert te bezuinigen op vakanties, boodschappen en andere uitgaven. Maar wist u dat er nog een andere manier is om geld bij te verdienen? Wellicht heeft u boven op zolder nog wat oude gouden sieraden liggen die u niet meer draagt. Zolang het geen emotionele waarde heeft, is het zonde om daar niets mee te doen.  Noer Juwelier in Arnhem koopt deze graag voor u in, waarna u er een mooi bedrag aan overhoudt.

Wat kan ik ervoor terug krijgen?

De prijzen die u terug krijgt verschillen uiteraard per hoeveelheid karaat. Als u een sieraad van 8 karaat hebt, is het bedrag dat u ervoor terugkrijgt €10,75. Maar heeft u een sieraad of voorwerp van 24 karaats goud, dan loopt dit bedrag op tot wel €33,75. Op de website van Noer staat een overzicht per karaat met bijbehorend bedrag. Neem dus snel een kijkje en kom erachter wat uw sieraad waard is!

Ook voor zilverinkoop of aanschaf van sieraden

Noer Juwelier doet meer dan alleen goud inkopen. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook terecht voor het inkopen van uw zilverwaren of de aanschaf van nieuwe sieraden. Bent u benieuwd wat ze allemaal voor u kunnen betekenen? Ga dan nu naar de website en klik op de volgende link: Juwelier Arnhem.

Dit bericht is geplaatst in Financien, Mode en Kleding. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.