Caribex Shipping vervoert uw inboedel naar Curaçao

Curaçao; een stukje Nederland in de tropische zon. Een plek met hagelwitte stranden in plaats van hagelwitte sneeuw. Een land met de blauwste zeeën, prachtige natuur en vrolijke mentaliteit. Wij begrijpen volkomen dat u gaat emigreren! Een hele spannende, leuke en bovenal dappere onderneming! Verhuizen kan in Nederland al stressvol zijn, laat staan als u naar de andere kant van de wereld vertrekt. Over uw inboedel hoeft u zich geen zorgen te maken. Althans als u kiest voor Caribex Shipping om deze voor u te vervoeren. 

Over Caribex

Caribex Shipping beschikt over ruim 25 jaar ervaring aan zendingen naar Aruba, Bonaire, Curaçao en andere langen in het Caribisch gebied en Latijns Amerika. Onze containers zijn ISO gecertificeerd en zorgen voor een snelle en voordelige transport van uw inboedel en vervoersmiddel. Zo kunt u dus ook uw auto of motorboot met Caribex Shipping vervoeren. Alle soorten ladingen in elk formaat kan door ons vervoerd worden.

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar de diensten van Caribex Shipping? Bekijk onze website voor meer informatie over emigreren en het transport van uw inboedel en/of vervoersmiddel. Uiteraard kunt u ook vragen stellen mocht u die hebben. Vul het contactformulier in of bel ons op het telefoonnummer 010-4780001.

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.