Loodaccu nodig? Rebatt helpt u verder!

Bent u op zoek naar een loodaccu? Dan is Rebatt dé webwinkel voor u! Rebatt heeft een uitgebreid assortiment aan loodaccu’s en levert loodaccu’s in allerlei soorten en maten. De kwaliteit van deze accu’s is hoog! Bekijk de verschillende types in het assortiment op de website. 

De producten

Een loodaccu is het type accu dat het meest voorkomt in auto’s. Dit omdat ze een hoge elektrische stroom kunnen leveren. De merken die Rebatt verkoopt van loodaccu’s zijn bijvoorbeeld CSB Batterijen, Hakwer Cyclon en MultiPower. Allemaal geschikte merken voor het opstarten van een auto, toepassing in elektrisch gereedschap of draagbare telefoontoestellen. De voordelen van een accu zijn groots! De samenstelling van een loodaccu is eenvoudig: enkel water, zwavelzuur en lood. De accu heeft een relatief hoog vermogen per massa-eenheid. Het is gemakkelijk te recupereren. Het heeft een hoge spanning van ruim 2,0V per cel. En niet geheel onbelangrijk: de accu’s zijn relatief goedkoop!

Meer informatie

Enthousiast geworden? Bezoek dan de website en plaats uw bestelling. Met de snelle levertijd kunt u het product spoedig verwachten. Heeft u nog vragen of advies nodig? De medewerkers van Rebatt geven u graag deskundig, eerlijk en betrouwbaar advies. Neem contact op per mail of per telefoon.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.