Catering voor een speciale gelegenheid

Bij een feest of andere speciale gelegenheid kan een goede catering niet ontbreken. Eerste klas kwaliteit en goede service is belangrijk. Wat dacht u van De Heideroos, de catering Apeldoorn? De Heideroos voldoet aan al uw wensen en zij staan garant voor kwaliteit. Zo heeft u ongetwijfeld een prachtige dag.

De mogelijkheden

Bij De Heideroos beslist u wat uw gasten gaan proeven. De catering Apeldoorn maakt het voor u klaar en zij maken het ook waar. Ze bieden onder andere het volgende aan: complete buffetten, barbecue arrangementen, 3 tot 7 gangen diners, hapjesbuffetten, salades en luxe bittergarnituur, koffietafels en luxe broodjes, partytenten, mobiele biertap, koelkasten, serviesgoed, bestek en glaswerk, tafellinnen en servetten, complete drankvoorziening, Oud Hollandse spelen, meubilair zoals tafels, decoratiematerialen, aanhangwagen, afwasservice, bedienden personeel en cateringkoks.

De koks van de Heideroos

De ervaren koks van De Heideroos weten wat lekker is, maar u hoeft niet te kiezen uit de standaard menu’s of buffetten. U kunt ook zelf een buffet samenstellen als u ideeën of wensen heeft. Bent u benieuwd naar De Heideroos? Bekijk dan eens de site voor meer informatie. Ook kunt u gerust contact met ze opnemen. Ze nemen bij De Heideroos met plezier alle tijd om uw wensen door te nemen.

 

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.