Kent u de shutters al?

Kent u de prachtige shutters van Droomshutters al? Zo nee, dan moet u echt eens een kijkje nemen op de site. Houten shutters zijn een unieke aanwinst voor uw huis. Steeds meer mensen kiezen voor shutters als raamdecoratie in plaats van luxaflex of gordijnen. De shutters hebben een luxe uitstraling en zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar.

Veel opties

Droomshutters maakt de houten shutters op basis van uw wensen. De shutters zijn van topkwaliteit en u kunt ze met de hand verstellen, zodat u eenvoudig naar eigen wens lichtinval kan aanpassen. U kunt kiezen uit verschillende stijlen en opties. Zo kunt u  voor verschillende maten kiezen, zoals 47 mm, 63 mm en 89 mm. U kunt zelf bepalen waar u de tilbar gevestigd wilt hebben en of u zichtbare of verborgen scharnieren wilt. Benieuwd naar de vele opties? Bekijk deze dan op de site.

Waarom kiezen voor Droomshutters?

De voordelen waarvan u profiteert als u kiest voor Droomshutters zijn: – Topkwaliteit shutters voor een voordelige prijs. – De installateurs adviseren u zodat u de beste keuze maakt voor uw situatie. – Gratis houten shutters inmeten op locatie door vakmensen. – U kunt zelf eenvoudig de prijs berekenen voor uw shutters. – U heeft drie jaar garantie op de shutters. – Droomshutters is telefonisch en per mail altijd beschikbaar.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.