Restaurant de Appel Hengelo

Wilt u graag lekker uiteten in een restaurant in Hengelo? Ga dan eens langs restaurant de Appel in Hengelo. Het is een heerlijk restaurant waar u lekker kan genieten van een hapje. U kunt bij de Appel terecht voor een lunch, diner of gewoon een gezellig borrelavondje.

Het restaurant in Hengelo

Het restaurant heeft een sfeervolle ambiance en heeft een gezellige inrichting voor ouderwetse gezelligheid. Met de uitgebreide kaart vindt bijna iedereen wel iets lekkers. Kort samengevat staat het restaurant voor ouderwetse gezelligheid, een verwarm terras, een ruime keuze op de kaart, een gastvrij personeelsteam en met gratis wifi.

Het succes van het restaurant zit hem vooral in de keuken. Er wordt ambachtelijk gekookt en de gerechten worden dagelijks vers door de keuken bereid en zelf gemaakt. Van de schnitzel tot de eigengemaakte panini de Appel.

Het restaurant is iedere dag geopend en u kunt elke dag bij ze terecht. Ze sluiten pas de deuren als alle gasten tevreden naar huis zijn gegaan. Na het avonddiner kan je bij het restaurant nog terecht voor een borrel.

Wilt u graag meer weten over de kaart van het restaurant of wilt u een reservering maken? Bekijk dan online hun website. Hier vindt u alle informatie over restaurant de Appel Hengelo.

 

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.