Je website vertalen

Je hebt een website en je wilt graag de internationale markt op. Dan is het natuurlijk van belang dat je website ook in een andere taal komt te staan. Echter is het vertalen van je gehele website geen gemakkelijke klus. Je wil natuurlijk dat de website professioneel wordt vertaald en dat er geen slordige taal- of spellingsfouten in komen te staan. Je website laten vertalen voor een vertaalbureau is dan de perfecte oplossing.

Vertaalbureau

Een voorbeeld van een vertaalbureau is Vertaalbureau.co. Het bedrijf biedt kwalitatieve website vertalingen. Ze controleren de huidige website op spelfouten en geven deze spelfouten ook gewoon aan je door. Hierna zullen ze de website voor je gaan vertalen. Het fijne is dat je niet perse de teksten van de website moet afhalen. Je geeft gewoon bij ze aan welke website je wil laten vertalen en zij maken voor jou een offerte. Het fijne hiervan is dat deze offerte geheel vrijblijvend is, inclusief de berekening van het aantal woorden die vertaald moeten worden. Ze willen namelijk een uitgebreide service verlenen en willen de klant van zoveel mogelijk ontzien.

Wil jij ook een website vertaling door vertaalbureau.co? Ga naar hun website en vul het online formulier in voor het aanvragen van een offerte.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.