De Heideroos is een servicegerichte cateraar

Wilt u binnenkort een surpriseparty, bruiloft of ander evenement organiseren? Vaak moet u al zoveel regelen, dat u eigenlijk niet eens wilt denken aan het eten. Of er nou 20 of 80 mensen komen, het blijft ontzettend veel werk om dit zelf in elkaar te zetten. Om nog maar niet te spreken over de afwas die u na afloop zult hebben. Heeft u er al eens aan gedacht om dit uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf? De Heideroos is een servicegerichte cateraar in Apeldoorn die dit allemaal voor u uit handen kan nemen.

Wat kan De Heideroos u bieden?

De Heideroos kan u helpen met veel verschillende soorten eten en hapjes. Zo kunnen ze u voorzien van verschillende barbecue arrangementen, koffietafels, luxe broodjes, hapjesbuffetten of complete diners. Als u een specifiek verzoek heeft kunt u dit gewoon aan De Heideroos voorleggen. Grote kans dat ze dit gewoon voor u kunnen regelen.

Gratis service van De Heideroos bij bestelling van een buffet

Wist u dat u bij bestelling van de buffetten gratis buffettafels, buffetlinnen, servetten, borden en bestek geleverd krijgt? Kijk voor alle mogelijkheden gerust op de website van De Heideroos. Hier kunt u direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.