Packstore voor al uw klussen

Heeft u een aantal klussen liggen die u graag zou uitbesteden aan een bedrijf zoals Packstore? Komt u tijd tekort om uw werk af te ronden? Kies er dan voor om alles wat ook uitbesteed kan worden, te laten uitbesteden. r zijn diverse bedrijven die u graag helpen bij het in- of ompakken van goederen. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld terecht bij Packstore, een sociale werkplaats in omgeving Amsterdam.

Wat doet Packstore?

Dit is een sociale werkplaats die het anders aanpakt dan de gemiddelde sociale werkplaats. Je kan er terecht voor het stickeren van goederen, heet inpakken van goederen en het opslaan van producten. Hiervoor werken met mensen die altijd bereid zijn om om een tandje bij te zetten. Dat betekent dat u ook altijd bij Packstore terecht kan voor een spoedopdracht of als u in het weekend hulp nodig heeft. Daarnaast is Packstore ook een maatschappelijk verantwoorde onderneming. En daar wilt u als ondernemer natuurlijk graag uw klussen aan besteden!

Wat is er precies MVO aan Packstore?

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen bij Packstore een plek in het bedrijf. Hierdoor hebben ze de mogelijkheid om geld te verdienen. Packstore heeft als doel om winst te maken, net als iedere onderneming maar daarnaast geven ze dus ook iets terug aan de maatschappij.Wilt u uw klus graag aan hen uitbesteden? Surf dan naar de website en maak contact met deze sociale werkplaats in Volendam.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.