De iPhone 6 als eerst kopen

Vele Nederlanders beschikken over de iPhone. Echter wordt de iPhone steeds innovatiever, en zijn er hedendaags vele verschillende iPhones op de markt. Terwijl de iPhone 5 pas kortgeleden uitgekomen is, gaan er geruchten rond over de nieuwe iPhone 6. Het is overigens nog niet zeker of deze nieuwe iPhone de iPhone 6 gaat heten, of dat deze een compleet nieuwe naam krijgt. Wat wel zeker is, is dat de iPhone 6 nog beter dan de iPhone 5 gaat worden, en dat het weer een stormloop naar de winkel wordt voor de meest mensen.

Groter scherm en een betere camera

Er gaan geruchten over de iPhone 6 dat deze een grotere scherm krijgt. Hiermee achtervolgt de specialist natuurlijk zijn concurrentie, die in vergelijking met de iPhone vaak over een grotere scherm beschikken. iPhone wilt met hen de strijd aangaan, en ook diegene die voor een groter scherm gaan, willen zij voor zich winnen. iPhone wilt dat er over vele jaren iedereen alleen met de iPhone bellen, sms’en en internetten.

Wil jij op de hoogte blijven over alle nieuwtjes en geruchten over de nieuwe iPhone 6 en wil jij de iPhone 6 kopen? Houdt dan de website van Castle Telecom in de gaten, en kom alles te weten over de nieuwe iPhone 6!

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.