Een dakkapel laten ontwerpen

Je hebt een mooi huis maar je wilt graag een extra toevoeging. Een dakkapel is voor veel mensen de perfecte oplossing. Een dakkapel zorgt voor meer licht in uw huis en extra ruimte. Maar het toevoegen van een dakkapel is niet niks. Het moet wel berekend worden!  Hoe kan namelijk een dakkapel op jou huis worden gezet? Dit wil je natuurlijk wel door een professional laten doen. Een bouwkundige kan gemakkelijk een dakkapel ontwerpen voor je.

Laten ontwerpen door RVN Cad Service

Een professional in het ontwerpen van dakkapellen is RVN Cad Service. Het ouwkundig ontwerp- en tekenbureau zit in Hellevoetsluis. Ze richten zich op het volledig verzorgen van nieuw- en verbouwplanning en in woning- en utiliteitsbouw. Voorbeelden van hun werkzaamheden zijn: omgevingsvergunningen, (bouwkundig) tekenwerk, bouwadvies en bouwbesluittoetsing.

Om de klant zo goed mogelijk te helpen, hebben ze een bepaald pakket opgesteld. Dit pakket bestaat uit een aantal basisproducten en consulten, om bijvoorbeeld een vergunning te krijgen. Een pakket bestaat uit een kennismakingsgesprek met de bespreking van de wensen en eisen, gevelaanzichten, plattegrond, doorsnede en een vergunningsaanvraag.

Wil jij ook graag een dakkapel laten ontwerpen door RVN Cad Service? Twijfel dan niet langer om contact met ze op te nemen. Ze zullen een gratis offerte voor je maken waarin je precies komt te zien wat de verwachtingen zijn.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.