De mooiste gashaarden bij Haardenexpert in Apeldoorn

Bij een gezellige winterse zondagmiddag met familie en vrienden, hoort een lekker glas wijn en een knisperend haardvuurtje. Bent u al een tijdje op zoek naar de warme uitstraling van een houtkachel, een gaskachel of een elektrische haard? Dan bent u bij Haardenexpert in Apeldoorn aan het juiste adres.

Grote keuze aan kachels en haarden

Haardenexpert is een landelijke haardenspeciaalzaak, die een grote showroom in Apeldoorn heeft. Hier vindt u onder andere: houtkachels, gaskachels, speksteenkachels, elektrische haarden, schouwen en haardplateaus. Daarnaast kunnen de servicegerichte medewerkers u alles vertellen over de voor- en nadelen van een houtkachel ten opzichte van bijvoorbeeld een gashaard. Uiteraard wordt de door u gekozen kachel/haard door een ervaren installateur bij u thuis bezorgd en op een veilige manier geïnstalleerd.

Het gemak van de driezijdige gashaard

De Dru Metro 100XT/3 is een driezijdige gashaard. Door het brede vuur lijkt uw woonkamer een stuk ruimtelijker. Daarnaast zorgt de panoramische ruit van de Dru Metro 100XT/3 ervoor dat het een echte eye-catcher is in uw woning. Met één druk op de knop krijgt u de gezelligheid, waar u al die tijd al naar op zoek was. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden?  Neem dan een kijkje op de website van Haardenexpert.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.