Kroonluchters van Kroonluchteratelier De Rode Hoeve

Kunt u ook zo genieten van een historische film? De schitterende kostuums uit de Middeleeuwen? De prachtige aankleding van landhuizen en kastelen? Haal een stukje Middeleeuwen in huis door een kroonluchter aan te schaffen. U kunt hiervoor terecht bij kroonluchteratelier De Rode Hoeve in Oldebroek of in Wijnandsrade.

Dagje uit

U kunt er natuurlijk ook gelijk een gezellig dagje uit van maken, samen met vriendinnen. De eigenaar van De Rode Hoeve, de heer Gerrit aan t Goor, kan speciaal voor groepen vanaf 10 personen een inspirerende rondleiding geven. Hij neemt u mee naar het verleden en hij vertelt u alles over de geschiedenis van de (kerk)kroonluchters. Er zijn honderden exemplaren, die in prijs variëren van 250 tot 25.000 euro. De locatie in Oldebroek heeft bovendien een schitterende tuin van 4,500 vierkante meter. Bij mooi weer kunt u hier heerlijk wandelen en genieten van de natuur. En natuurlijk kunt u er ook een heerlijk kopje koffie of thee en een gebakje van de plaatselijke bakker krijgen. Zo is uw dagje uit helemaal compleet!

Franse kroonluchters

U zult zich verbazen over de verschillende categorieën kroonluchters. Er zijn glazen en kristallen kroonluchters, ook wel Maria Theresia kroonluchters genoemd, Franse kroonluchters en messing kroonluchters De Franse kroonluchters zijn vaak versierd met glazen blaadjes of pegels aan de armen van de kroonluchter. Deze glazen blaadjes en/of pegels zorgen voor een mooi lichteffect. Een Franse kroonluchter is een echte eye catcher boven uw eet- of salontafel. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Kroonluchteratelier.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.