Een digitale factuur maken met Workspace

Bent u een ZZP’er of een kleine ondernemer? En kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw administratie? Dan bent u bij Workspace aan het juiste adres. Speciaal voor ZZP’ers en kleine ondernemers die hun administratie niet uitbesteden zijn er programma’s gemaakt die deze zaken, zoals facturen, urenregistratie en rapportages, een stuk makkelijk maken. Kies bijvoorbeeld voor het factuur programma waarmee u online facturen maakt en verstuurt.

Facturen, offertes en meer

Een van de programma’s die u heeft bij Workspace zijn het online facturatieprogramma. Hiermee maakt u heel makkelijk en snel een factuur, zelfs inclusief uw eigen huisstijl die makkelijk toe te voegen is. Zodra de factuur klaar is kunt u deze digitaal versturen naar de klant. Deze kan hem vervolgens digitaal betalen door op de link richting iDeal te klikken. Dit kan ook met offertes. U verstuurt deze ook online en krijgt digitaal antwoord of de offerte al dan niet geaccepteerd wordt. Andere dingen die online geregeld kunnen worden zijn urenregistratie, rapportages, takenlijsten, ritregistratie en nog veel meer.

Alle informatie

Ga voor alle informatie over een digitale factuur en de rest van de diensten naar de website. Hier vindt u ook alle informatie over het bedrijf zelf en kunt u contact opnemen met de werknemers van Workspace zodat u vragen en opmerkingen achter kunt laten.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.