Een duurzame gashaard kopen bij Haardenexpert

Bent u op zoek naar een duurzame gashaard die er ook nog eens modern uitziet? De Bellfires Derby gashaarden zijn dankzij het innovatieve design geschikt voor zowel een klassieke- of modernere woning. Haardenexpert is een ervaren haardenspecialist en is tevens een erkende Bellfires dealer. Zij kunnen u dus alles vertellen over de mogelijkheden van de Bellfires Derby.

Bekijk de mogelijkheden op de website van Haardenexpert

Bent u benieuwd naar de haarden van Bellfires? Er zijn verschillende series die allemaal weer een eigen karakter hebben. Op de website van Haardenexpert kunt u de verschillende series bekijken en vindt u tevens foto’s, productomschrijvingen en de specificaties per haard. U kunt ze dus ook eenvoudig online vergelijken. Heeft u een openhaard gezien die u mooi vindt? Dan kunt u deze natuurlijk ook gewoon in het echt bekijken. De showroom van Haardenexpert bevindt zich in Apeldoorn, waar u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Daarnaast zijn er behulpzame medewerkers aanwezig, die u graag helpen met het beantwoorden van uw vragen en u persoonlijk advies kunnen geven.

Contactgegevens vindt u op de website

Wilt u graag een medewerker spreken, of bent u benieuwd naar de openingstijden van de showroom? Neem dan een kijkje op de website van Haardenexpert. Hier vindt u alle contact- en adresgegevens.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.