Een gebolleerde eindrol voor uw bedrijf

Op zoek naar een gebolleerde eindrol? Wij vertellen u er in ieder geval in dit blog meer over. Niet alleen wat u er mee kunt doen, maar ook wat het is en wat de toepassingen hiervan zijn. Er zijn veel verschillende soorten eindrollen, ieder met andere toepassingen. De naam geeft het al een beetje weg, gebolleerde eindrollenhebben een afschuining en zijn daarom in sommige situaties ideaal. Lees nu verder.

Waarom gebruikt u een gebolleerde eindrol?

Waar is de afschuining dan precies voor? Ze voorkomen scheefloop wat te herkennen is aan bijvoorbeeld de transportband die scheef over de rol loopt. De transportband kan ook beschadigd zijn door het schuren of tijdens het transporteren. Er kan bijvoorbeeld wat materiaal gemorst zijn door verschillende oorzaken, zoals asymmetrische belading, verkeerde bandspanning een verontreinigde transportband of onjuist afgestelde trommels. Genoeg redenen dus om een gebolleerde eindrol aan te schaffen. Want gebolleerde eindrollen zorgen voor een stabiel spooreffect. In de meeste gevallen is het monteren van een gebolleerde eindrol al voldoende.

Meer weten?

Heeft u een vraag over een gebolleerde eindrol? Wilt u meer weten over de precieze werking? Stel uw vragen aan de specialisten van ACB Transportbandenvoor gebolleerde eindrollen. Zij helpen u graag met al uw vragen.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.