Gezellig op de camping met kinderen

De vakantie staat weer voor de deur. Tijd om weer plannen te maken dus. Gaat u met jonge kinderen op vakantie? Dan is het raadzaam om goed te bedenken wat u gaat doen in deze zomervakantie. Wij kunnen u Recreatiepark de Leistert aanbevelen. Dit recreatiepark heeft de titel Best Camping gekregen en is daarbij ook een 5 sterren camping. Recreatiepark de Leistert is eenkindvriendelijke camping in Limburg. Erg handig wanneer u met jonge kinderen gaat kamperen en u er zeker van wilt zijn dat zij zich vermaken. Daarnaast is het ook een fijne plek voor u.

Wat staat er op uw to do list?

Vooral kinderen van twee tot tien jaar vermaken zich prima hier op de camping. Daarnaast is het ook geschikt voor wat oudere kinderen. Je kunt namelijk zwemmen in het subtropisch zwembad of bij het meer, maar kunt u ook iets anders gaan doen zoals een potje tennis, bowlen of jeu de boule. De jonge kinderen kunnen terecht bij de animatie, waar zij prima worden vermaakt door het team. Hierdoor kunt u zelf even ontspannen en bijvoorbeeld een boek lezen. Voor meer informatie over deze campings kunt u terecht op de website van recreatieparkde Leistert.

Meer weten over dit kindvriendelijke park?

Wilt u meer weten? Bezoek dan nu even de website want hier vindt u meer informatie. U kunt hier de camping vast bekijken via verschillende foto’s. Wie weet staat u binnenkort op Recreatiepark de Leistert en heeft u de vakantie van uw leven.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.