Een gelijke behandeling bij Kamerbeheer service

Ben je op zoek naar een mooie studentenkamer Nijmegen, maar ben je al die commerciële websites helemaal zat? Bij veel bedrijven betaal je een bedrag per reactie. Vaak reageren er wel over de 100 mensen en worden er alsnog 20 mensen voor een kijkavond uitgenodigd. Op deze manier ben je echt een nummertje en heb je weinig kans om uitgekozen te worden. Bij KBS gaat het gelukkig wel eerlijk. Hier worden de eerste zes mensen die reageren op een kamer, uitgenodigd voor de kijkavond. Op deze manier kunnen de bewoners toch een keuze maken voor iemand met wie het klikt, zonder dat er meteen 20 mensen moeten komen opdraven.

Bekijk het aanbod online

Als je benieuwd bent naar het type kamers dat je kunt vinden via KBS kun je een kijkje nemen op de website. Hier vind je zowel kamers in Arnhem als Nijmegen en omliggende plaatsen.

Schrijf je in

Als je graag het aanbod wilt bekijken kun je je eenvoudig online inschrijven. Hiervoor betaal je een klein bedrag, waarna je een heel jaar alle woningen kunt bezichtigen. Op deze manier betaal je een bedrag, maar kun je onbeperkt reageren. Wil je je meteen inschrijven? Ga dan naar de website en klik op de volgende link: Kamers Nijmegen.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Opleiding en Educatie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.