Geef je vader een dagje Thermen Holiday cadeau!

Nog maar een paar weekjes wachten en dan is het weer Vaderdag. Zondag 21 juni is de perfecte aangelegenheid om je vader eens flink in het zonnetje te zetten. Wil je graag wat geven, maar heb je nog geen goede Vaderdag cadeau ideeën? Thermen Holiday heeft een leuke actie, zodat je voor weinig geld een origineel cadeau kunt kopen!

Koop een cadeaubon en ga zelf gratis mee

Thermen Holiday heeft een speciale actie voor Vaderdag. Als je een cadeaubon van minimaal €30,- koopt bij Thermen Holiday, krijg je één entreebewijs gratis. Stuur je ouders samen een dagje de sauna in, of ga zelf gezellig mee! Als je het cadeau helemaal af wilt maken kun je er uiteraard ook nog voor kiezen om er een behandeling bij te boeken. Een heerlijke hot Stone massage of een hammam behandeling zal ervoor zorgen dat jullie deze dag ontspannen kunnen afsluiten.

Bekijk de actuele acties van Thermen Holiday online

Ben je benieuwd naar de meest actuele sauna acties? Neem dan een kijkje op de website van Thermen Holiday. Op deze manier weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Ga dus snel naar de website en koop een cadeaukaart of maak meteen een reservering online.

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.