Een gespecialiseerde dakdekker in Gelderland

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde en ervaren dakdekker in Gelderland? Protect PBM is een all round dakspecialist die u met al uw aanvragen kan helpen. Zo zijn ze gespecialiseerd in zowel platte- als hellende daken. Maar ze kunnen u ook helpen met dakveiligheid, zonnepanelen en groendaken. U kunt dus voor al uw dakgerelateerde aanvragen terecht bij dit ervaren bedrijf.

Particulier of zakelijke aanvragen bij Protect PBM

U zult zich misschien afvragen of Protect PBM ook ervaring heeft met zakelijke aanvragen. Dit is zeker het geval en ze hebben dan ook meerdere zakelijke klussen op hun naam staan. Zo hebben ze onder andere zaken gedaan met de overheid en semioverheid, vastgoedbeheerders, woningbouwcorporaties, scholen en zorginstellingen. Ook zijn alle dakdekkers en monteurs van Protect PBM VCA gecertificeerd en hebben ze alle vereiste diploma’s om kwalitatief goed werk af te kunnen leveren. U kunt uw klus dus zeker aan dit bedrijf uit handen geven.

Meer informatie over dit ervaren bedrijf?

Meer informatie over dakbedekking, zonnepanelen of valbeveiliging? Ga dan vooral naar de website van Protect PBM. Hier vindt u al wat basisinformatie over de werkzaamheden, maar kunt u ook meer informatie aanvragen door middel van de button “informatie aanvragen”. U kunt hier tevens een gratis offerte aanvragen.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.