Laat uw huis schilderen als u op vakantie bent

Bent u op zoek naar een flexibele en kwalitatief goede schilder in Maastricht?  Ger van Glabbeeck Schilderwerken is en ervaren schildersbedrijf dat kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Maar wat betekent dat nou voor u? Het houdt in dat u al uw schilderswerkzaamheden kunt laten uitvoeren op de momenten dat het u uitkomt. Heeft u bijvoorbeeld een hekel aan al het geklus in en rondom uw huis? Dan kunt u er voor kiezen om uw huis te laten schilderen als u op vakantie bent. Dit geldt ook voor bedrijven. U kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om alles ’s nachts te laten schilderen, zodat u overdag gewoon aan het werk kunt.

Wat zijn de specialiteiten van Ger van Glabbeeck?

Schildersbedrijf Ger van Glabbeeck voert binnen- en buiten schilderwerkzaamheden uit, maar kan u ook helpen met restauratie of renovatie van rothout. Ze gaan hierbij altijd voor kwaliteit in plaats van kwaliteit en hebben oog voor detail.

Bekijk vorige projecten

Bent u nieuwsgierig geworden naar de vorige werken van Ger van Glabbeeck schilderwerken? U kunt de fotogalerij bekijken met afgeleverd werk, of referenties van voorgaande klanten lezen. Als u helemaal overtuigd bent van de kwaliteiten van deze schilder kunt u hier ook direct een offerte aanvragen.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.