Een servicegericht advocatenkantoor in Wijchen

Bent u op zoek naar een servicegericht advocatenkantoor in Wijchen dat ook nog eens specialistische kennis heeft? Van der Putt Advocaten heeft beide factoren hoog in het vaandel staan. Ze hechten veel waarde aan u als klant en proberen u op alle mogelijke manieren te helpen. Daarnaast bestaat het team uit advocaten die stuk voor stuk een studie in een specifiek rechtsgebied hebben afgerond. Er is dus altijd wel een advocaat die de juiste kennis heeft om uw zaak op te lossen.

De missie van Van der Putt Advocaten

De bovengenoemde kenmerken komen ook terug in de missie van Van der Putt Advocaten. Deze luidt namelijk: “hoogwaardige rechtshulp verlenen tegen een betaalbare prijs waarbij klantgerichtheid voorop staat”. Ze zijn dus specialistisch, klantgericht én bieden u een betaalbare prijs.

Kennismaken met het team van Van der Putt Advocaten

Bent u benieuwd geworden naar het team van Van der Putt Advocaten? Kom dan gerust een keertje langs op maandag tussen 12.00 en 14.00 of woensdag tussen 17.00 en 18.00 voor het gratis spreekuur. Hier kunt u de mogelijkheden bespreken en de servicegerichtheid van deze organisatie direct ervaren. Het is uiteraard ook mogelijk om een afspraak te maken bij u in Wijchen. Als u hierin geïnteresseerd bent kunt u het beste telefonisch een afspraak maken.

Dit bericht is geplaatst in Financien, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.