Noord Holland Bewaking staat dag en nacht voor u klaar

Bent u op zoek naar personeel om uw evenement of bedrijfsfeest in goede banen te leiden? Of zoekt u personeel om bijvoorbeeld een bouwplaats te bewaken? Noord Holland Bewaking kan personeel leveren voor veel verschillende situaties. Zo hebben ze bijvoorbeeld verkeersregelaars, perkeercontroleurs, bewakers, receptionisten en nog veel meer ondersteunend personeel.

Zij gingen u voor

Bent u benieuwd welke grote opdrachtgevers u voor gingen en al gebruik maakten van de diensten van NHB Services? Kijk op de website voor een kleine greep uit het klantenbestand. Stuk voor stuk zijn deze bedrijven tevreden over de service van deze persoonlijke organisatie.

Zelf werken voor NHB Services?

Wilt u liever zelf de handen uit de mouwen steken? Noord Holland Bewaking heeft een intern opleidingsinstituut waarbij er verschillende opleidingen worden aangeboden. Ze zijn namelijk altijd op zoek naar nieuw talent en kunnen uw inzet goed gebruiken. Als u interesse hebt in een van de opleidingen of vacatures kunt u het beste even naar de website gaan. Hier vindt u een uitgebreid overzicht en ziet u meteen wat u moet doen om zich aan te melden.

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over Noord Holland Bewaking kan ik u aanraden om eens een kijkje te nemen op de website. Hier vindt u alle informatie over de aangeboden diensten. Meteen naar de website? Klik dan op de volgende link: verkeersregelaar IJmuiden.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.