Een sfeervolle houten keuken

Keukens zijn ontzettend persoonlijk, iedereen vind iets anders mooi en er zijn eindeloos veel verschillende woonstijlen die je ook nog eens kunt combineren binnen je huis. Ikzelf houd er niet zo van als alles wit is en hoogglans, ik wil er een lekkere zooi van kunnen maken en me niet druk hoeven maken over dat mijn witte muur vies word. 

Een mooie houten keuken

Daarom koos ik bij het kopen van mijn huis direct voor het verwijderen van de splinternieuwe hoogglans witte keuken, ik koos voor dit belachelijke idee omdat dit absoluut niet de keuken zal zijn waar ik mij goed bij zal voelen, en omdat de keuken echt het centrale punt van mijn huis is vond ik dat zeker het aller belangrijkste. 

Ik koos voor een mooie houten keuken, deze keuze was snel gemaakt doordat ik altijd al een voorliefde had voor deze prachtige keukens. De warmte en gezelligheid die het hout afgeeft vind ik ontzettend belangrijk en prettig. Ik vind het heerlijk om te koken in een keuken die gezelligheid uitstraalt, ik kook ook altijd veel te veel en op een of andere manier vinden mensen het gezellig om in houten keukens te dineren want iedere avond heb ik wel visite. De prachtige keuken die ik tot mijn beschikking heb is zeker mijn droomkeuken. 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.