Een snelle reparatieservice bij Smartphone-Express Tilburg

Heeft uw smartphone kuren of is het beeldscherm kapot? Met de kwetsbare schermen van tegenwoordig zien we het steeds vaker. Maar niemand kan het zich voorstellen om zijn of haar telefoon voor reparatie naar de fabriek op te sturen. Dit duurt vaak weken en zo lang kunt u uw telefoon toch niet missen? Smartphone-Express Tilburg heeft een snelle service, waardoor uw toestel vaak dezelfde dag nog gerepareerd kan worden.

Uw telefoon laten repareren terwijl u boodschappen doet

Dankzij de sneldienst reparatie kunnen de meeste defecten binnen 30 minuten gerepareerd worden. U kunt dus gewoon boodschappen gaan doen of even gaan winkelen terwijl uw smartphone gerepareerd wordt.

Kies voor Smartphone-Express

Als u uw smartphone of tablet bij Smartphone-Express laat repareren, bent u verzekerd van een goede kwaliteit. Er wordt ook altijd aangegeven welke onderdelen er worden gebruikt voor uw reparatie. U hoeft dus niet bang te zijn dat er met uw smartphone wordt gerommeld. Daarnaast krijgt u 6 maanden garantie op het vernieuwde onderdeel en betaalt u geen onderzoekskosten. Ben je nog een student? Dan profiteer je ook nog eens van 5% korting op reparaties. Wilt u meer weten over de diensten van Smartphone-Express in Tilburg? Klik dan op de volgende link: iPhone reparatie Tilburg. 

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.