Arbeidsmediation kan de band tussen u en uw baas herstellen

Heeft u een vervelende relatie met uw werkgever of collega? U kunt ervoor kiezen om ontslag te nemen en daarna op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Maar u bent waarschijnlijk wel op de hoogte van de banenmarkt in Nederland en weet dat dit nog een lastige klus kan gaan worden. Daarnaast houdt u misschien een vervelend gevoel over aan dit ontslag. Het kan allemaal opgelost worden met behulp van een mediator. HG-nus is een gespecialiseerde mediator in Veenendaal en helpt u graag verder!

Een persoonlijke aanpak

Mediators staan bekend om hun objectieve kijk op de zaken. Het is namelijk niet de bedoeling dat er iemand wordt voorgetrokken tijdens dit proces. Dit betekent echter niet dat u niet als persoon behandeld mag worden. HG-Nus hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak, zonder hierbij partij te kiezen. Zo kunnen beide partijen hun zegje doen en hun emoties tonen en wordt er daarna gezocht naar een passende oplossing

Maak een afspraak

Bent u benieuwd naar wat HG-nus voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de medewerkers. Ze vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Mediation Overbetuwe.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.