Een sociale werkplaats in Ede gezocht?

Uw webshop fulfilment uit besteden is een zeer verstandige keuze! Wanneer u een eigen webshop heeft weet u namelijk als geen ander hoeveel tijd, moeite en werk daarbij komt kijken! Allereerst moet u de bestellingen bij elkaar zoeken, daarna moet u ze verpakken, inpakken en ook nog eens verzenden. Laat staan wanneer iemand het pakketje retour stuurt. Dit alles bovenop alle andere zaken die rondom een webshop komen! Bespaar u de stress en moeite en schakel Packstore B.V. in. Dit bedrijf is meer dan een sociale werkplaats in Ede. Zij nemen graag de webshop fulfilment voor u uit handen. 

Wat doet dit bedrijf allemaal?

Wanneer u de webshop fulfilment bij Packstore B.V. besluit uit te besteden nemen zij veel taken voor u voor rekening. Allereerst regelen ze de transport, ze slaan de goederen op, op vaste magazijnlocaties. Ze controleren op aantallen en uiteraard ook op kwaliteit. De goederen worden gelost, ze doen aan orderpicking, ze houden de voorraadhoogtes per artikel bij en tot slot verzorgen ze ook nog de retourenafhandeling.

Enthousiast geworden over Packstore B.V.?

Wanneer u enthousiast bent geworden over Packstore B.V. maar graag nog iets meer wilt lezen, dan kunt u terecht op de website. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch of e-mail contact opvragen.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.