Wilt u gebruik maken van een freelance secretaresse?

Merkt u dat u op sommige momenten behoefte heeft aan een secretaresse maar niet voor vast? Dan ken SecretariA.nl wellicht de uitkomst voor u bieden. Bij dit bedrijf kunt u een freelance secretaresse inhuren. De secretaresse heeft de kwaliteit van een vaste kracht! Alleen bent u niet gebonden aan hem of haar. Dit maakt het vrijblijvend en makkelijk. U huurt hem of haar alleen in wanneer het daadwerkelijk nodig is. Bent u benieuwd hoe het precies in haar werking gaat? Lees dan zeker even verder voor meer informatie .. 

U heeft de controle!

Wanneer u besluit gebruik te gaan maken van de freelance secretaresse van SecretariA.nl dan betaalt u enkel en alleen wanneer u daadwerkelijk de ondersteuning nodig heeft. U kunt zelf bepalen welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Dit tegen een vooraf overeengekomen tarief. Zo heeft u de controle en behoudt u ook het overzicht wat betreft de kosten!

De website voor meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie over de freelance secretaresse? Dan verwijzen wij u graag door naar de website van SecretariA.nl. Hier kunt u ook meer lezen over de andere diensten van dit bedrijf. Heeft u nog ergens een vraag over? Dan kunt u uiteraard altijd even contact opnemen!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.