Een spannende date

Afgelopen maand ben ik voor het eerst sinds lange tijd weer gaan daten en dit was dan ook direct een hele bijzondere date. De vrouw waarmee ik heb afgesproken heb ik ontmoet via het internet en samen met haar ben ik eerst ergens gaan eten, waarna wij vervolgens naar haar huis zijn gegaan om nog een wijntje te gaan drinken. Echter liep dit vervolgens compleet uit de hand en bleef het niet bij dat ene wijntje waarmee we begonnen en belandde wij beiden rond het avonduur samen in bed. Echter was de vrouw veel spannender dan ik op het eerste oog had gedacht, want tijdens de gemeenschap kwam zij opeens opduiken met sex toys.

Nieuwe ervaring

Het was voor mij een compleet nieuwe ervaring, gezien het feit dat ik nog nooit iets met deze speeltjes heb gedaan. Echter was het verrassend leuk en was de date hierdoor veel spannender verlopen dan eerst gedacht. Het heeft mij er ook toe aangezet om zelf wat leuke speeltjes voor thuis te bestellen. Dit heb ik online gedaan, aangezien ik zelf te schuchter bent om in een sekswinkel naar binnen te gaan.

Online kopen

Wilt u ook online een seksshop bezoeken? Klik dan op de linkjes in dit geschreven stuk!

Dit bericht is geplaatst in Overig, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.