Een vriendin is bevallen

Na 9 maanden is mijn beste vriendin afgelopen maand bevallen van haar eerste kind. Echter was ik zelf niet erbij tijdens de bevalling, gezien het feit dat ik een aantal maanden in Azië heb gereisd, waar ik sinds een week van terug ben gekomen. Afgelopen week ben ik dan ook voor het eerst op bezoek bij haar geweest en heb ik haar en de baby ontmoet en dit was dan ook een heerlijk moment voor ons allemaal. Echter kan ik het natuurlijk als beste vriendin niet maken om met lege handen bij haar op babybezoek te komen en om deze reden had ik voordien al leren babyslofjes online besteld!

Lieve babyslofjes

Mijn vriendin is enorm fan van hele aparte kleding en om deze reden besloot ik om geweldige lieve, maar vooral in kwaliteit sterke leren babyslofjes voor de baby te bestellen. Mijn beste vriendin was zoals verwacht enorm blij met het cadeau en ik had ook niet anders verwacht van haar. Bovendien waren de babyslofjes ook nog eens enorm aantrekkelijk geprijsd, waardoor het kiezen van een cadeau enorm gemakkelijk was.

Bestellen van baby-slofjes

Wilt u ook voor uw eigen kind baby-slofjes bestellen of wilt u deze cadeau doen? Koop deze dan snel en goedkoop online!

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.