Een zaal huren in Rotterdam bij t Manneke

Wilt u een zaal huren in Rotterdam, een zaal voor bijvoorbeeld een trouwfeest, een reünie of een vergadering? Zoek dan niet verder. Uw zoektocht stopt namelijk bij t Manneke. Dit is een unieke locatie die heel landelijk ligt maar toch maar negen kilometer verwijdert is van de bruisende stad Rotterdam. Dit geeft t Manneke een authentieke sfeer dus! U bent hier meer dan van harte welkom. Bent u benieuwd naar wat deze locatie allemaal precies voor u kan betekenen? Lees dan zeker even snel verder in dit blog om daar achter te komen. Uiteraard kunt u ook altijd terecht op de website van t Manneke voor een meer uitgebreid verslag. 

Uw huwelijk laten voltrekken

T Manneke is aangewezen als officieel Huis der gemeente. Dit houdt in dat u zelfs uw huwelijk bij t Manneke kunt laten voltrekken. Wilt u deze locatie liever voor een andere gelegenheid gebruiken? Dat is uiteraard goed mogelijk. T Manneke beschikt namelijk over zeven zalen die ieder hun eigen inrichting en sfeer hebben. De zalen kunnen afzonderlijk en samen gebruikt worden. Uw wens staat daarbij geheel centraal!

Boek online of per telefoon

Wilt u graag t Manneke gaan boeken als locatie voor uw evenement en / of vergadering? Daarvoor verwijzen wij u graag door naar de website van t Manneke.

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.