Een heerlijke high tea in Rotterdam

Wilt u graag een heerlijke high tea in Rotterdam gaan houden met bijvoorbeeld uw moeder, uw dochter of beste vriendin? Dan bent u bij Restaurant de Tuin meer dan van harte welkom. Tijdens een high tea is het een geweldig moment om eens even echt goed bij te kletsen, dit onder het genot van lekker drankjes en hapjes. Echt even genieten dus! En als kers op de taart kijkt u bij Restaurant de Tuin uit over de Kralingse Plas. Als dat geen rustgevend uitzicht is dan weten wij het ook niet meer! 

De andere mogelijkheden bij Restaurant de Tuin

Wilt u een andere keer, na de high tea, ook naar Restaurant de Tuin gaan? Dat kan! Er is namelijk veel mogelijk bij deze locatie. Restaurant de Tuin biedt een zeer gevarieerd aanbod aan van eten en drinken. Zo kunt u hier heerlijk brunchen, een high wine houden of een smullen van een seizoensgebonden dinerkaart. Ook wanneer u graag met een grotere groep wilt komen zijn er genoeg mogelijkheden!

Reserveer online

Wilt u graag een reservering plaatsen bij Restaurant de Tuin? Dan verwijzen wij u graag door naar hun website. Hier kunt u ook een uitgebreider verslag terugvinden van de mogelijkheden.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.