Eglantier in Apeldoorn voor alles wat je nodig hebt!

Winkelen in Apeldoorn kan op meer plaatsen dan alleen in de binnenstad. Een belangrijk winkelcentrum in Apeldoorn wat niet in de binnenstad ligt is de Eglantier. Dit winkelcentrum ligt in de wijk Apeldoorn de Maten en beschikt over maar liefst 60 winkels! Een uitgebreide keuze voor iedere smaak en budget. Ideaal voor zowel een kleine als grote boodschap, en je kan er ook nog eens prettig zitten!

Waarom winkelen bij de Eglantier?

Veel mensen maken de bewuste keuze om te gaan winkelen bij de Eglantier in plaats van in de binnenstad. En dat is niet zonder reden. Bij de Eglantier heerst een gezellige sfeer. Je kan er genieten van een kopje koffie en iedere dinsdag is er markt. Daarnaast is er een ruime keuze aan winkelaanbod. Behalve bijvoorbeeld diverse supermarkten kan je er ook shoppen voor kleding, schoenen en huishoudelijke artikelen. En dat allemaal bij elkaar in één winkelcentrum!

Meer weten over de Eglantier?

Natuurlijk kan je er gewoon even langs wippen voor een kopje koffie. Maar ook als je meer wilt weten kan je naar de website gaan. Hierop staat uitgebreid beschreven wat er zoal te koop is bij dit winkelcentrum. Voor een bezoek aan de website klik je hier!
 

Dit bericht is geplaatst in Financien, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.